voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je afsluit met Creastitch. Door  te bestellen geef je aan met de Algemene Voorwaarden akkoord te gaan.

Prijzen:

Alle prijzen op de website van Creastitch zijn vaste prijzen. Hierover kan niet worden onderhandeld. De prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten (zie Algemene Voorwaarde, verzending) zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Creastitch kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoerfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Op voorraad:

Indien niet anders aangegeven op de website kun je er van uit gaan dat het door je bestelde artikel ook inderdaad voorradig is. In andere gevallen kun je het getoonde artikel al wel bestellen, maar zal duidelijk zijn aangegeven dat er rekening gehouden moet worden met een levertijd. Mocht door welke oorzaak dan ook een artikel toch niet voorradig blijken te zijn dan neemt Creastitch contact met je op om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Je hebt in dat geval echter altijd recht op teruggaaf van het door jouw betaalde bedrag.

Betaling

Bij een bestelling dien je altijd, binnen 7 dagen, vooruit te betalen door middel van overschrijving of IDeal. (gegevens volgen verderop op de site)

Levering

Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk  verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail. Creastitch draagt zorg voor een goede verzending van de bestelde artikelen. Creastitch behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Overschrijden van genoemde leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding.

Verzending

Creatstitch verzend haar artikelen via TNT post volgens de door TNT gestelde voorwaarden. De levertijd vanaf het moment dat de zending door Creastitch bij TNT is aangeboden, bedraagt 1-2 dagen. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van de zending. Creastitch is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT post.  Voor meer informatie of tarieven verwijzen Creastitch je naar TNT post.  Bestelling boven de € 50,00 worden gratis verzonden.

Retourzending

Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvangt Creastitch hierover binnen 5 dagen na ontvangst van de zending een bericht per e-mail. Vermeld hierbij het bestelnummer (te vinden op de orderbevestiging die per e-mail is ontvangen). Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd en/of geruild.

Het door jouw reeds betaalde bedrag minus de verzendkosten zal, bij creditering, binnen 30 dagen gerestitueerd worden. Artikelen die op bestelling zijn ingekocht kunnen niet retour genomen of geruild worden. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant Creastitch zal Creastitch voor de kosten zorgdragen voor retourzending. Klant dient de zending dan voldoende gefrankeerd te retourneren. De portokosten worden dan aan de klant terugbetaald.

Met zorg verzonden en voor u gemaakt:

Creastitch garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dan aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Creastitch streeft naar tevreden klanten.

Zoeken

Producten

Copyright © 2010 creastitch