privacy verklaring

Creastitch respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Creastitch gebruikt je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal Creastitch deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Creastitch zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Creastitch gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Creastitch zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaat Creastitch met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van de diensten op. Hierdoor kan Creastitch de website personaliseren.
  • Wij gebruiken jouw e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je uitschrijven op deze website.
  • Als je bij Creastitch een bestelling plaatst bewaart Creastitch, indien gewenst, je gegevens op een Secure Server. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.  
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die Creastitch krijgt van de bezoekers helpt Creastitch om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je besluit een recensie te schrijven, kunt je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Creastitch is benieuwd naar de meningen van haar bezoekers, maar behoudt het recht bijdragen die niet aan haar sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraagt Creastitch je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruikt Creastitch om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op haar marketingacties te meten.

Creastitch verkoopt uw gegevens niet

Creastitch zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Creastitch en door haar ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Creastitch gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stelt Creastitch in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van haar diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de bezoekers. De cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Creastitch geen cookies ontvangt.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Verklaring van Creastitch, dan kunt je contact met opnemen. In geval wijziging van de Privacy Verklaring nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Zoeken

Producten

Copyright © 2010 creastitch